آداب, الزامات, بهداشت, جسم, چاشنی ها, خوراکی ها, دانستنی ها, صنایع غذایی, عمومی, غذاها, گیاهان دارویی, ممنوعات, میوه ها

نخوردنی ها (ده بخش)

نخوردنی ها

نخوردنی ها

سری اول

محصولات کارخانه ای ، بسته بندی های شرکتی ، انواع چاشنی ، آبلیمو ، آبغوره ، سرکه ، رب گوجه فرنگی ، سس ، آبمیوه ، شربت ، کیک ، بیسکویت ، تنقلات ، لواشک

آنچه پیش رو دارید ، فرمایشات و دستورات حضرت آقا سید باقر حکیم ، طبیب حاذق قرن است .

زندگی امروز را با زندگی قدیمی ها و سلامت نسل حاضر را با سلامت گذشتگان خود مقایسه کنید تا بهتر بتوانید قضاوت یا تصمیم گیری کنید .

محصولات کارخانه ای مثل انواع آبلیمو ، آبغوره ، رب گوجه و نظایر این ها حتی اگر فرض کنیم با بهترین مواد و به شکل صحیح‌ تولید شده و تازه و به روز عرضه ‌شوند ، چون دارای مواد نگهدارنده و نیتراته هستند ، به مرور موجب اختلال فشار ، غلظت خون ، سنگینی قلب ، التهاب کبد ، چربی معده ، تنبلی روده و در نتیجه کوتاهی قد ، عدم تناسب اندام ( چاقی و لاغری ) ، ضعف بنیه ، ریزش موها ، چین و چروک صورت و نهایتاً کوتاهی عمر انسان می شوند .

این مضرّات مخصوص تولیدات کارخانه ای و محصولات بسته بندی شرکتی نیست . مصرف نادرست غالب خوراکی های دیگر هم نظیر این عوارض را برای ما به دنبال خواهد داشت .

از این رو توصیه می کنیم چنین ضروریاتی را خودتان با راهنمایی و مشارکت قدیمی ترها تولید کنید یا از کسانی که آنها را با در نظر گرفتن سلامت مردم ، رعایت ضروریات بهداشتی و به صورت خانگی تولید می‌کنند ، تهیه کنید .

تولیدات کارخانه ای مثل انواع شیرینی ، کیک ، کلوچه ، بیسکویت و نظایر این‌ ها عوارضی همچون سایر محصولات کارخانه‌ ای به همراه دارند .

از جمله این‌ که :

در تولید هیچ یک از آن ها شیر به کار نمی رود . در خوش بینانه ترین حالت ، شیر خشک و در بدترین حالت از تفاله‌ شیرخشک استفاده می‌شود .

بماند که به کیفیت هیچ یک از مواد اولیه به کار رفته در تولید این محصولات هم اطمینانی نیست .

هرازگاهی اسرار پشت پرده نحوه عملکرد آنها آشکار شده و همگان کم و بیش از آنها مطلع هستند .

شایع ترین عارضه این محصولات در بزرگسالان ، تنبلی روده و در کودکان ، تولید و تکثیر انگل است که نهایتاً موجب بی قراری ، عدم تمرکز و پرخاشگری آن ها می شود .

انواع تنقلات ( هله هوله ) کارخانه‌ ای و متفرقه غالباً موجب غلظت خون ، خشکی ریه ، تخریب بافت پوست بدن و تولید انگل در دستگاه گوارش می شوند .

توصیه می کنیم این گونه خوراکی ها را هم خودتان با راهنمایی و مشارکت قدیمی تر ها تولید کنید یا از کسانی که آنها را با در نظر گرفتن سلامت مردم ، رعایت ضروریات بهداشتی و به صورت خانگی تولید می‌کنند ، تهیه کنید .

نخوردنی ها

سری دوم

لبنیات کارخانه ای ، شیر ، ماست ، دوغ ، کره ، پنیر ، بستنی

آنچه پیش رو دارید ، فرمایشات و دستورات حضرت آقا سید باقر حکیم ، طبیب حاذق قرن است .

زندگی امروز را با زندگی قدیمی‌ها و سلامت نسل حاضر را با سلامت گذشتگان خود مقایسه کنید تا بهتر بتوانید قضاوت یا تصمیم‌ گیری کنید .

انواع لبنیات کارخانه ای و شرکتی نه تنها خاصیت غذایی ندارند ، بلکه بیشترین آثار مخرب برای سلامتی بدن و در نتیجه کاهش عمر ایرانی ها را در بر دارند .

هیچ یک از کارخانه های لبنیات سازی امروزی از شیر طبیعی برای تولید محصولات خود استفاده نمی‌کنند ، چون نه صرفه اقتصادی دارد و نه ذائقه مردم آن را می پذیرد .

لطفاً طعم و اثر شیر تازه‌ ای که از دام دوشیده و جوشانده اید را با شیرهای کارخانه های مدعی مقایسه کنید .

فکر کنید ببینید آیا شیر رایگانی که به دانش آموزان داده اند باعث رشد قد آن ها شد ؟ یا سلامت دندان های شان را تأمین کرد ؟ یا سیستم دفاعی و ایمنی آن‌ها را ارتقاء داد ؟ پس این‌ شیرها شیر نیست ، چیز دیگری است .

چرا دائم توصیه به مصرف ماست می شود اما غالب ایرانی ها نه تنها دچار یبوست ، بلکه گرفتار عوارض دردناک تری همچون بواسیر و نظایر آن هستند ؟ پس ماست ها با شیر درست نمی شوند .

چرا کره های کارخانه‌ ای طعم و بوی نفت دارند ؟

چرا دوغ ها طعم تیزاب و جوهر دارند ؟

از این روست که ما اولاً مصرف لبنیات را به دلیل کارخانه‌ ای بودن آن ها توصیه نمی کنیم .

ثانیاً لبنیات دارای الگوی مصرف خاصی هستند . طوری که بدن انسان سالم جز ماهی یکی دو بار به آن ها احتیاج ندارد .

به نمونه‌هایی از الگوی مصرف لبنیات که مغفول مانده توجه فرمایید :

شیر گوسفند اولین و اصلی ترین عامل رشد قد است . بنابراین برای کودکان لازم و ضروری است .

کره گوسفندی برای صبحانه شهرنشین ها عالی است .

شیر گاو برای تولید کره و درمان بیمارانی که ناراحتی های مفصلی و استخوانی دارند مفید است و مصرف آن برای صبحانه پسندیده نیست .

اخطار

« پنیر گچی » به دلیل عدم اصالت مواد تشکیل دهنده اش موجب سردی مغز و در نتیجه کندی ذهن انسان می شود .

با این اوصاف توصیه می‌کنیم چنانچه بر استفاده از لبنیات اصرار دارید ، لااقل از لبنیاتی های محلی تهیه کنید تا عوارض مواد نگهدارنده و تفاله شیر خشک و مواد پارافینی ، کمتر دامنگیر سلامت تان شود .

نخوردنی ها

سری سوم

فرآورده های نشاسته ای ، انواع رشته ، ورمیشل ، انواع پودر و خمیر غنی شده ، ماکارونی ، لازانیا

آنچه پیش رو دارید ، فرمایشات و دستورات حضرت آقا سید باقر حکیم ، طبیب حاذق قرن است .

زندگی امروز را با زندگی قدیمی‌ها و سلامت نسل حاضر را با سلامت گذشتگان خود مقایسه کنید تا بهتر بتوانید قضاوت یا تصمیم‌ گیری کنید .

فرآورده های نشاسته‌ ای کارخانه‌ ای به دلیل استفاده از آرد غنی شده ، ذرت کهنه و امثال این ها ، متهم به ایجاد عوارض جبران ناپذیر هستند .

توصیه می‌شود از مصرف انواع خمیر ، رشته ، پودر غنی شده ، ورمیشل ، ماکارونی و نظایر این ها که تولیدات کارخانه‌ ای هستند ، جداً خودداری کنید تا بعدها دچار اختلالات گوارشی ، ورم معده ، انسداد روده ، سنگ کلیه و چاقی مفرط نشوید .

هر چند توصیه ما ، عدم مصرف این گونه خوراکی ها به دلیل نشاسته ای بودن آن ها و تضعیف دستگاه گوارش انسان است ، با این حال اگر فکر می کنید بدون این ها غذا درست کردن سخت می‌شود ، لطفاً از نوع خانگی آن ها تهیه و مصرف کنید تا کمترین سختی و سنگینی را بر جسم شریف خود وارد کرده باشید .

نخوردنی ها

سری چهارم

گوشت گوساله و گاو ، مغزقلم گاو ، خوراک زبان

آنچه پیش رو دارید ، فرمایشات و دستورات حضرت آقا سید باقر حکیم ، طبیب حاذق قرن است .

زندگی امروز را با زندگی قدیمی ها و سلامت نسل حاضر را با سلامت گذشتگان خود مقایسه کنید تا بهتر بتوانید قضاوت یا تصمیم‌ گیری کنید .

مصرف بیش از حد گوشت انواع دام ، موجب غلظت خون ، انسداد دریچه های قلب ، یبوست ، سختی جسم ، سنگینی روح تا سرحدّ افسردگی و گاهی سنگدلی می‌شود .

بر کسی پوشیده نیست کشتارگاه های امروزی طبق موازین اسلامی دام را ذبح نمی‌کنند .

بنابراین خون باقی مانده در رگ‌ های حیوان موجب فساد بافت ها و اندام های درونی شده ، نه تنها خاصیت غذایی آن را از بین می ‌برد ، بلکه موجب توقف رشد اندام های فرد مصرف کننده ، اختلال عملکرد دستگاه گوارش و بعضاً تولید بیماری های دامی نظیر انگل در بدن می‌شود .

حتی اگر فرض کنیم ذبح ، اسلامی واقع شود ، نگهداری گوشت در سردخانه ها که اکثراً آلوده به مواد شیمیایی هم هستند ، تا زمان رسیدن به دست مصرف کننده ، موجب از بین رفتن غالب خواص آن شده و در نتیجه تحلیل قوای مصرف‌کننده را به دنبال دارد .

بماند که گوشت های وارداتی از کشورهای مختلف که معمولاً بین ۶ تا ۱۲ ماه در مسیر هستند ، به دلیل جابجایی ها ، بازرسی های گمرکی ، بررسی های بهداشتی و نظیر این ها ، بارها سرد و گرم می‌شوند و این موجب افساد آن ها یا حداقل بی خاصیتی شان می شود .

علیرغم تذکر حضرت آقا رسول الله صلوات الله علیه که فرمودند : « گاو بهره های فراوان دارد اما در گوشت آن خیری نیست » غالب مردم ما به دلایل مختلف از جمله فقر و نداری ، به این « نخوردنی » روی آورده و آن را پایه مصارف پروتئینی خود کرده اند ‌.

شاید اگر مردم ما بدانند :

۱) گاو تنها حیوانی است که ممکن است هر چیزی حتی مدفوع خود را بخورد چون آن را بو نمی کشد .

۲) گاو دائم در حال خوردن است طوری که گاهی ممکن است از شدّت خوردن بمیرد .

۳) اگر جگر گاو کار نکند و کله اش داغ نشود ، ممکن است وحشی شود و کار دست دیگران بدهد .

۴) جگر گاو آلوده به بیماری سل است ، از این رو نمی توان آن را مصرف کرد .

5) و به این دلایل ، قدیمی‌ ها آدم نفهم را به گاو تشبیه می کردند .

و اگر مردم ما بدانند : خداوند گاو نر را برای کار در مزرعه ، گاو ماده را برای تأمین روزیِ صاحب آن و گوشت هر دو جنس را در صورت مرگ طبیعی ، بلاگردان خانواده صاحب شان و در غیر این صورت ، غذای گرگ ها و درندگان مقرر فرموده است .

و اگر مردم ما تحقیق و باور کنند که تا حالا هیچ کس به خاطر نخوردن گوشت ، آن هم گوشت گاو از دنیا نرفته است ، شاید از مصرف این « نخوردنی » دست بردار شوند و خوراک خود را اصلاح کنند .

پاسخ یک شبهه :

ممکن است بگویند اگر گوشت گاو ضرر دارد ، پس چرا خداوند به قوم حضرت موسی علیه السلام دستور داد گاو سفید قربانی کنند .

در پاسخ به یک دلیل بسنده می کنیم : هیچ وقت مولی کار غیر ممکن از بنده اش نمی خواهد ، اگر خواست باید به « حکیم بودن » او شک کرد . هیچ گاوی با مشخصاتی که خداوند در جواب آن قوم توصیف کرده بود ، پیدا نشد !

پس اگر داستان را کامل بخوانیم ، در می‌یابیم که خداوند از آنها خواسته « گاو بودن و طمع شکم چرانی شان » را قربانی کنند نه « گاو » را . یعنی نادانی شان نسبت به دنیا و آخرت را کنار بگذارند .

برخی می گویند « در قرآن آمده که حضرت ابراهیم علیه السلام برای مهمانانش گوساله ذبح کرد » . می گوییم « عِجل » که در قرآن آمده به معنای گوساله ای است که تازه دنیا آمده و چند روزی بیشتر از تولدش نگذشته یعنی چیزی شبیه برّه که در اوان تولدش او را ذبح و پیشکش مریض یا افراد مسن می کنند . این « عجل » با گوساله ای که چند ماه و چند سال از تولدش گذشته و پروار شده فرق می کند . از طرفی شاید این جمله « گوشت گوساله غیر از گوشت گاو است » توجیهی است برای تحمیل سیاست انگلیسی ها بر مردم جهان سوم . چرا که آن ها معتقدند : « اگر می خواهی کسی را از خود کنی یا افکار او را عوض کنی ، با او نجنگ . فقط غذایش را عوض کن ، او خود اسیر تو می شود » . متأسفانه آن ها موفق شدند این سیاست را در کشور ما هم پیاده کنند .

آگاه باشید : تنها قسمت خوراکی از داخل بدن گاو ، استخوان قلم گاو است . مغزقلم از خود قلم پرفایده تر است ، تا جایی که اثرات مصرف این دو ، صدها برابر بیشتر از شیر این حیوان است .

اگر قلم گاو را پخته و نمک بزنند ، بخورند ، بنیه جسمانی شان را تقویت می‌کند .

اگر بعد از پختن ، شکر به آن اضافه و میل کنند ، موجب رشد طولی بدن و افزایش قدشان می‌شود .

اگر ماهی یک بار آن را با لیموعمانی پخته و جای صبحانه میل کنند ، تا آخر عمر زمین گیر نمی شوند .

اطراف قلوه گاه گاو چربی هایی دارد که قدیمی ترها آن را آّب و در واقع به روغن تبدیل می کردند . این روغن به « شَحم گاو » معروف و فوق العاده انرژی زاست . از اینرو مصرف آن به جای روغن های کارخانه ای را به سالخوردگان و بیماران توصیه می کنیم . ‌

اخطار : خوراک زبان گاو ، موجب غلظت خون ، سنگینی قلب و افزایش فشار خون می شود . بهتر است از آن صرف نظر کنید .

حرف آخر درباره گاو :

تک تک اعضاء و جوارح گاو ، از دندان ها گرفته تا دُم ، حتی مدفوعش ، همه و همه کاربردهای کشاورزی ، صنعتی ، بهداشتی و دارویی دارند . اما گوشت آن برای انسان جز ضرر ندارد .

در خصوص آنچه گفتیم فرقی بین گاو ، گوساله ، گاومیش ، بوفالو و نظایر این‌ ها نیست .

عزیزان اگر به هر دلیلی نتوانستید گوشت گاو و گوساله را کنار بگذارید ، لااقل آن را به صورت چرخکرده و مخلوط با گوشت گوسفند مصرف کنید تا کمتر آسیب ببینید .

نخوردنی ها

سری پنجم

دورریزهای گوسفند ، گوشت بز ، گوشت برّه ، کلّه پاچه ، سیراب شیردان ، دنبه ، خوئک ، خوش گوشت ، دنبلان

آنچه پیش رو دارید ، فرمایشات و دستورات حضرت آقا سید باقر حکیم ، طبیب حاذق قرن است .

زندگی امروز را با زندگی قدیمی ها و سلامت نسل حاضر را با سلامت گذشتگان خود مقایسه کنید تا بهتر بتوانید قضاوت یا تصمیم گیری کنید .

قبلاً در مورد برخی مضرّات مصرف بیش از حدّ گوشت انواع دام ( مانند غلظت خون ، انسداد دریچه های قلب ، یبوست ، افسردگی و نظایر این ها ) نکاتی عرض کردیم .

در این میان شاید بتوان گفت گوشت گوسفند به دلیل خیر و برکتی که حضرت حق در آن قرار داده ، کمترین آسیب و عوارض را دارد . مگر آنکه به طرز درست مصرف نشود یا در مصرف آن زیاده روی شود .

متأسفانه در برخی کشتارگاه های امروزی ، گوسفندان هم طبق موازین شرعی ذبح نمی‌شوند .

از اینرو اغلب فاقد خاصیت غذایی هستند . آن دسته از قربانی ها هم که سالم و تازه هستند ، به دلایلی نظیر قیمت بالا در دسترس همگان قرار نمی گیرند و عامه مردم به مصرف « نخوردنی هایی نظیر گوشت گاو و گوساله » روی آورده‌اند .

نگهداری گوشت گوسفندان در سردخانه ها ، موجب از بین رفتن اکثر فواید آن ها شده و عوائد خاصی برای مصرف کننده خود ندارند .

بماند که گوشت های وارداتی از کشورهای مختلف هم معمولاً چند ماه در مسیر به دلیل جابجایی ها ، بازرسی های گمرکی ، بررسی های بهداشتی و نظایر این ها معطل شده ، بارها سرد و گرم می‌شوند و این موجب افساد آن ها یا حداقل بی خاصیتی شان می شود .

شاید اگر مردم ما برخی اثرات و خواص گوسفند را بدانند ، از مصرف انواع گوشت ، امتناع و به مصرف سالی چند بار از گوشت این حیوان پرخیر و برکت اکتفا کنند .

به این چند نکته توجه فرمایید :

یکی از علل تأکید قرآن کریم بر « قربانی کردن » گوسفند به مناسبت های مختلف ، این است که خداوند در این حیوان برکت قرار داده است چنانکه می بینید :

1) سگ در سال هفت توله می‌زاید اما گوسفند یک یا دو برّه می زاید .

۲) سگ تقریباً در همه جای دنیا به دلایل مختلف غیر قابل کشتار است ، اما گوسفند تأمین کننده‌ گوشت مصرفی انسان‌ ها و دائم در معرض کشتار است .

با این اوصاف همچنان تعداد گوسفند ها در دنیا بسیار بیشتر از تعداد سگ هاست .

این قضیه با عقل و ریاضیات جور در نمی‌آید و این همان معنی « برکت » است که خداوند در این موجود قرار داده و مصرف کننده اش هم از آن بهره مند می‌شود .

آقا رسول الله صلوات الله علیه برای بسیاری از امور از جمله اتمام سفر حج ، ازدواج ، تولد فرزند و امثال این‌ها سفارش به قربانی کردن گوسفند کرده‌ اند تا جایی که فرموده اند : « آن وقت که گرفتار سختی ها و بدبختی ها می‌شوید ، قربانی کنید . بعید نیست خداوند حتّی تقدیر شما را برگرداند تا نجات یافته و از رستگاران شوید . »

هنوز هستند کسانی که این فرمایش پیامبر را مجرب دانسته و به آن عمل می‌کنند .

یکی از مهم‌ترین ثمرات قربانی کردن این است که به واسطه تقسیم و تسهیم گوشت آن ، سایر مردم هم از آن بهره می ‌برند و اگر از فقراء باشند ، لااقل هرازگاهی به واسطه این خیر ، سفره های شان رنگین می شود .

شاید اگر به این سفارش اسلام درست عمل می‌شد ، امروز مسلمان فقیر یا لااقل مسلمان گرسنه نداشتیم .

یکی از علل تأکید بر ذبح گوسفند ، فراوانی خوراکی های آن برای انسان است . از کله پاچه گرفته تا دنبه آن ، قابل مصرف خوراکی هستند .

جناب شیخ الرئیس بوعلی سینا می فرماید : « هر عضوی از بدن تان دچار مشکل شد ، نظیر همان عضو از بدن گوسفند را بخورید تا شِفا یابید . مثلاً برای درمان پا درد ، پاچه گوسفند و برای تقویت بینایی ، چشم گوسفند را بخورید . »

کلّه پاچه

شاید شما هم شنیده اید که برخی می‌گویند « کله پاچه چرب است ، نباید خورد » . لطفاً امتحان کنید . انگشت تان را داخل ظرف کلّه پاچه کنید و بیرون بیاورید ، آیا انگشت تان چرب می‌شود یا نوچ و چسبناک ؟ پس این غذا چربی ندارد ، گیرم چربی هم داشته باشد ، چون از نوع طبیعی است ، بدن به راحتی آن را هضم و جذب می کند . پس نگران چربی هایی باشید که از اگزوز ماشین ها و کارخانه های روغن نباتی بیرون می آیند .

کله پاچه را با چاشنی آبلیموی تازه میل کنید تا هضم آن آسان تر و اثراتش در بدن تان مضاعف شود .

تکه‌ای از پاچه پخته شده گوسفند را در دهان بگذارید ، گوشت هایش را بخورید ، بعد از این‌که استخوان هایش را خوب مکیدید ، آن ها را از دهان خارج کنید تا علاوه بر غذا ، دوای تان هم باشد .

سیراب شیردان گوسفند

اول از همه برای بانوان بسیار مفید است ؛ بهتر است ماه یکی دو بار میل کنند یا حداقل آب آن را سر بکشند ، تا از انواع ناراحتی های زنانه و بیماری‌های عفونی در امان باشند .

برای کسانی که ناراحتی معده دارند هم ، بسیار اثربخش است .

آب سیراب شیردان گوسفند ، بهترین شوینده چربی ها و ضدعفونی کننده سلول هاست ( قابل توجه سرطانی ها ) .

در هر حال بهتر است سیراب شیردان را با چاشنی سرکه انگور خانگی بخورید تا اثراتش در بدن چندین برابر شود .

خوردن دنبلان گوسفند به دلیل ایجاد اختلال هورمون و تغییر خُلق و خوی انسان ، ممنوع است . اما مصارف غیر خوراکی آن مثل روغن گیری و مالیدن آن به سر برای تقویت موها منعی ندارد .

آنچه امروزه به اسم خوئک و خوش گوشت که احشاء شکمی گوسفند است و در جگرکی ها عرضه می‌شود ، به شدت خطرناک و برای سلامتی مضر است .

دنبه گوسفند

بسیار قوی تر از گوشت آن است .

کسانی که بضاعت تهیه گوشت گوسفندی ندارند ، از دنبه آن استفاده و آبگوشت درست می‌کنند و صد البته اینان بسیار قوی بنیه تر از کسانی هستند که گوشت بدون دنبه مصرف می‌کنند .

خوردن چند لقمه دنبه کبابی لای نان سنگک ، بسیاری از بیماران قندی را از دیالیز نجات داده است .

قدیمی ترها دنبه گوسفند را در سرکه انگور خانگی می خیساندند ، سپس آن را آب کرده ، به عنوان روغن طبیعی و سالم برای پخت و پز استفاده می کردند .

در این دام فضیلت‌ هایی هم وجود دارد :

مثلاً گوشت بزِ نر از همه مقوّی تر است که البته بهتر است به صورت کباب مصرف شود .

بعد از آن برّه دارای بیشترین خواص است و به هر شکلی مصرف شود عالی است .

در هر حال گوسفند یا بزی که سفید رنگ باشد ، برای قربانی کردن بهتر است .

بهترین حالت مصرف گوشت گوسفند ، کباب کردن آن روی زغال است .

همچنین می توان با آن آبگوشت و انواع خورش درست کرد . به شرط آنکه با چند حبه انجیرخشک پخته شود ، با لیموعمانی قوام بگیرد و سر سفره با یکی از انواع ترشی جات خانگی خورده شود .

اگر به هر دلیلی نتوانستید از گوشت گوسفندی تازه به صورت خالص استفاده کنید ، لااقل آن را به صورت چرخکرده و مخلوط با گوشت مرغ یا بوقلمون یا گوساله مصرف کنید تا فوائد بیشتری نصیب تان شود .

ت

نخوردنی ها

سری ششم

مرغ ، مرغ یا خروس ، کلّه مرغ و خروس ، کلّه گنجشکی ، واریس ، موی زائد

آنچه پیش رو دارید ، فرمایشات و دستورات حضرت آقا سید باقر حکیم ، طبیب حاذق قرن است .

زندگی امروز را با زندگی قدیمی‌ ها و سلامت نسل حاضر را با سلامت گذشتگان خود مقایسه کنید تا بهتر بتوانید قضاوت یا تصمیم گیری کنید .

مصرف بیش از حدّ گوشت انواع پرندگان موجب اختلال دمای بدن ، ضعف بنیه و کوتاهی عمر انسان می‌شود .

مرغ های کشتارگاهی امروزی بنا به دلایل و توجیهاتی ، با رعایت احکام اسلامی ذبح نمی‌شوند . بنابراین حکم گوشت مرده را دارند ، گوشت مرده هم حکم گوشت کهنه را دارد . خون باقی مانده در بافت ها ، موجب فاسد شدن آن ها و در نتیجه موجب مسمومیت فرد مصرف کننده می شود .

حال که حسب ضرورت چاره‌ ای جز مصرف آن نیست ، لااقل از انواع بسته بندی ، فرآوری شده ، منجمد و عناوین فریبنده‌ ای که مدّعی پرورش مرغ به سبک سنّتی هستند دوری کنید .

ما بر این عقیده ایم که مرغ برای تخم گذاشتن است و خروس برای خوراک . چرا که اثرات غذایی گوشت خروس صدها برابر از مرغ بیشتر است . اما عوام به دلیل ناآگاهی و بعضاً به دلیل دیرپز بودن از آن روی گردانند .

مرغ رسمی و محلّی که روی خاک ، با خوردن دانه و دورریز سفره‌ آدم ها ، زیر نور آفتاب رشد کرده ، برای خوراک مناسب است نه آن که در مرغداری صنعتی آلوده به ضدعفونی کننده های سمّی خطرناک ، با خوراک شیمیایی و پنهان از چشم خورشید ، پرورش یافته است .

آن قدر که سر بریده مرغ و خروس قربانی شده خاصیت غذایی و دارویی دارد ، بدن آن ها ندارد . قدیمی ها آگاه بودند ، غذایی به نام کله گنجشکی که از کوبیدن و له کردن سر بریده گنجشک درست می شود ، می خوردند . اما نسل جدید خود را از این بهره ها محروم کرده اند .

مصرف بی رویه مرغ های ناسالم امروزی باعث شیوع اختلالات هورمونی در بانوان ، واریس ، تنبلی کلیه ، سلولیت و انباشت چربی های زیرجلدی شده است . برای مصونیت در برابر این عوارض ، مصرف گوشت مرغ را کاهش دهید یا لااقل گوشت سالم و تازه مرغ‌ محلی تهیه و مصرف کنید .

چنانچه به هر دلیلی نخواستید یا نتوانستید توصیه های ما را عملی کنید ، لااقل هنگام پخت مرغ ، پیاز داغ کمتری استفاده کنید تا دچار اختلالات هورمونی نظیر ناهنجاری در رشد ، خشکی بافت های ماهیچه ای ، رویش موهای زائد و نظایر این ها نشوید .

نخوردنی ها

سری هفتم

فرآورده های پروتئینی ، کنسروهای گوشتی ، سوسیس و کالباس گیاهی ، ناگت ، فلافل ، سوخاری ، فست فود ، کنسرو گوشت و مرغ و ماهی

آنچه پیش رو دارید ، فرمایشات و دستورات حضرت آقا سید باقر حکیم ، طبیب حاذق قرن است .

زندگی امروز را با زندگی قدیمی‌ ها و سلامت نسل حاضر را با سلامت گذشتگان خود مقایسه کنید تا بهتر بتوانید قضاوت یا تصمیم گیری کنید .

فرآورده های گوشتی و پروتئینی همچون سوسیس و کالباس ، ناگت ، فلافل ، سوخاری ، فست فود و نظایر این ها چه سرد باشند چه گرم ، فاقد گوشت و پروتئین واقعی هستند .

همگان کم و بیش از نحوه تولید آنها مطّلع و بر مضرّات آنها واقفند .

دستگاه گوارش ما برای هضم این‌گونه « زباله های فرآوری شده » درمانده و حتی از دفع آن ها نیز عاجز است .

ابتلاء به انگل ، کبد چرب ، سلولیت ، اختلال هورمون ، چاقی مفرط ، افسردگی و کوتاهی عمر ، شایع ترین آثار زیانبار این نخوردنی هاست .

در خوراک سالم چیزی به نام سوسیس و کالباس گیاهی یا فرآوری ارگانیک نداریم . از هیچ پروتئین گیاهی ، نمی توان سوسیس و کالباس بی ضرر تولید کرد .

شخصی برای تغییر کسب و رونق کارش از حضرت آقا سید باقر حکیم درخواست کرد دعایی بدهد تا بتواند در کار فروش فلافل توفیق یافته و از این راه سرمایه ای برای آینده فرزندان خود تدارک ببیند . حضرت آقا سه مرتبه به ایشان فرمودند : نه فلافل بخور ، نه به کسی فلافل بده بخورد ، نه مغازه فلافل فروشی باز کن . برو کسب و کار دیگری دست و پا کن .

کنسرو های گوشتی هم از عوارض سایر تولیدات کارخانه ای مستثناء نیستند .

اصل بر این است که : مواد گوشتی چه به روش صنعتی ، چه به سبک سنتی فرآوری و کنسرو شوند ، خالی از فایده و برای بدن به شدّت مضر هستند . چون حکم گوشت مانده را داشته و موجب تخریب بافت های کبدی می شوند .

پیشتر هم گفتیم فقط مصرف کنسرو های گیاهی مثل کدو و بادنجان به شرط این که سالم ( نه تکه تکه و خرد شده ) فرآوری شده باشند ، آن هم فقط در شرایط اضطراری ، مجاز است‌ ‌.

نخوردنی ها

سری هشتم

مایعات خوشمزه اما مسموم ، چای لیمو ، چای دارچین ، چای زنجفیل ، آب ها ، آبمیوه ها ، نوشابه ها ، نوشیدنی های الکلی 

آنچه پیش رو دارید ، فرمایشات و دستورات حضرت آقا سید باقر حکیم ، طبیب حاذق قرن است .

زندگی امروز را با زندگی قدیمی ها و سلامت نسل حاضر را با سلامت گذشتگان خود مقایسه کنید تا بهتر بتوانید قضاوت یا تصمیم گیری کنید .

چای لیمو

هرگز آب لیمو ترش ، داخل چای داغ نریزید . این ترکیب ، کبد شما را خشک می‌کند .

آب چای

هیچ وقت آب سرد داخل چای داغ نریزید . خوردن این چای ، باعث ابتلاء به کبد چرب می‌شود .

چای سبز

شما را لاغر نمی کند . کبدتان را از کار بیکار می‌کند .

چای دارچین

سرعت گردش خون را بالا می‌برد . این سرعت برای کسی خوب است که فعالیت‌های سنگین دارد نه کسی که مثل پشت میزنشین هاست و تحرک خاصی ندارد .

چای دارچین مثل خودرویی است که اگر درجا گاز بخورد ، به موتور آسیب می رساند . اما اگر در حال حرکت گاز بخورد ، آن را به جلو رانده و صاحبش را به مقصد می‌رساند ‌.

چای دارچین موجب تبخیر مایع درون جمجمه و خشکی اطراف مغز می‌شود .

چای زنجفیل

سمّی خوش خوراک و کشنده است .

زنجبیل ( زنجفیل ) گیاهی سمّی است که باید حداقل سه مرتبه خیسانده و عصاره کشی شود تا قابل استفاده شود . وای بر آنان که با این چای خودکشی می‌کنند .

آب یخ

اولین عامل ابتلاء به کبد چرب و کوتاهی عمر است . مخصوصاً اگر سرپا خورده شود .

سرپا آب نخورید مخصوصاً شب ها .

آب سرد بعد از خوردن شیرینی و بستنی ، عامل ایجاد لک و پیس و زمینه ساز تولید و تکثیر انگل روده است .

آب معدنی کارخانه ای

موجب ناباروری در بانوان و پیری زودرس در آقایان می‌شود .

انواع نوشابه

فرسایش دندان‌ها ، ورم معده ، تنبلی روده ، خشکی بافت ها و نهایتاً پوکی استخوان ها را به دنبال دارد . مگر آن که با آبلیموی تازه ترکیب و استفاده شود .

آب جوش ، چای کمرنگ ، شربت سرکه شیره انگور ، شربت عسل و آب پرتقال طبیعی تنها مایعاتی هستند که می‌توان همراه غذا استفاده کرد .

آب زرشک 

در حدّ مصرف تابستانه مانعی ندارد ، اما بیش از آن موجب تحلیل قوای عمومی و ضعف بنیه تا سرحدّ مرگ می شود . خواه خالص و طبیعی باشد ، خواه مخلوط با آب آلبالو یا « نخوردنی‌ » های دیگر باشد .

نوشیدنی های انرژی زای کارخانه ای

کمترین ضرر آنها ، تخریب تدریجی بافت‌ های کبد و کلیه است .

آبمیوه های کارخانه‌ ای

در خوش‌ بینانه ‌ترین حالت ، حاوی حداکثر ۳۰ درصد آبمیوه واقعی هستند . باقی موادّ تشکیل دهنده آن ها ، افزودنی های مثلاً مجاز و نگهدارنده های شیمیایی است که به تدریج موجب ضعف قوای جسمانی و نهایتاً ایست قلبی می شوند .

قهوه ، نسکافه ، کاکائو

شاید به ظاهر ، خستگی بدن را برطرف کنند ، اما در باطن ، معده را سرد و کبد را خشک می‌کنند .

تحلیل آهن خون و فقر کلسیم ، نمایان ترین عوارض مصرف آن ها به ویژه در بانوان است .

مصرف بی رویه این نخوردنی ها ، اصلی‌ترین عامل غلظت خون ، از کار افتادگی سیستم زنانه ، پیری زودرس و ایست قلبی مردان در ایران امروز شده است .

انواع شیره و ارده 

مصرف شیره انگور ، شیره توت ، شیره خرما ، کنجد ، ارده کنجد و نظیر این‌ها ، فقط برای کویر نشین‌ها مجاز است . گرمای بالایی که شیره ها در بدن تولید و در نتیجه بدن را خشک می کنند اصلی ترین علت منع مصرف آن ها برای عموم است .

سایرین به شرط تجویز درمانگر و به منظور تکمیل درمان در دوره نقاهت مجاز به مصرف آن‌ها هستند .

مشروبات الکلی

اولین قطره آن به محض ورود به بدن ، کبد ، کلیه و ریه انسان را مخدوش می‌کند . به طوری که حتی اگر فرد مصرف کننده ، دیگر سراغ این چیزها نرود ، باز هم پنج سال طول می‌کشد تا عوارض همان یک قطره برطرف شود .

نخوردنی ها

سری نهم

جامدات خوش طعم ، اما مسموم ، آدامس ، تخمه ، ادویه ، فلفل ، نمک ، سیر خام ، پیاز خام

آنچه پیش رو دارید ، فرمایشات و دستورات حضرت آقا سید باقر حکیم ، طبیب حاذق قرن است .

زندگی امروز را با زندگی قدیمی ها و سلامت نسل حاضر را با سلامت گذشتگان خود مقایسه کنید تا بهتر بتوانید قضاوت یا تصمیم گیری کنید .

سرپا چیز خوردن

مخصوصاً اگر شب باشد ، موجب تنبلی روده و ضعف کلیه ها می‌شود ‌.

آدامس

نه تنها کمکی به هضم غذا و ترک سیگار نمی کند و جلوی سکته را هم نمی گیرد ، بلکه موجب فرسایش مینای دندان ها شده و نفخ معده را به دنبال دارد .

تخمه آفتابگردان

چربیِ دیرهضم و اختلال هورمون و مخصوصاً رویش موهای زائد در ناحیه صورت بانوان را به دنبال دارد .

سیر خام ، پیاز خام

این‌ها غذا نیستند ، دوا هستند . مصرف بی رویه پیاز داغ و سیر داغ ، موجب اختلال هورمون می شود .

با کمی دقت می بینید تعداد و فعالیت مراکز درمان ناباروری در مملکت ما رو به افزایش است .

نخودفرنگی

مصرف بی رویه آن هم اینک یکی از اصلی ترین علل ناباروری در بانوان و عقیمی در آقایان محسوب می شود ‌.

هویج فرنگی

موجب ابتلاء به زردی و یرقان می‌شود . خوردن آب آن هم ، ضعف تدریجی بینایی را به دنبال دارد .

خواصی که ذکر کرده اند و شنیده اید ، در هویج ایرانی ( زردک ) است نه در هویج فرنگی .

ادویه ، آویشن ، فلفل

گرمی جاتی مثل آویشن و فلفل برای از بین بردن سنگینی و نفخ غذاهاست ، نه برای طعم دادن به آن‌ ها ‌.

مصرف بی رویه چنین ادویه ای موجب غلظت خون ، خشکی پوست ، ورم روده ، یبوست ، بواسیر و کج خُلقی هایی نظیر پرخاشگری می شود .

نمک یُددار ، نمک اضافه

نمک دواست نه غذا . نمک ادویه و چاشنی هم نیست که بتوان همیشه استفاده کرد .

اگر هنگام پخت غذا آن را با نمک فراوان بپزید خوردنش هیچ آسیبی به بدن تان نمی رساند چون کلیه ها با اولین ادرار ، مازاد نمک بدن را دفع می کنند . نمکی که موجب افزایش غلظت خون و ناراحتی های بعدی می شود آن است که بعد از پخت غذا یعنی سر سفره به آن اضافه می کنید . همان نمکی که روی میوه ها می ریزید تا آن ها را مثلاً طعم دار کنید . این جور نمک ریختن ها فشارخون می آورد نه آن نمکی که با غذا پخته و جاافتاده می شود .

همه میوه ها به خودی خود ، قدری نمک در خود ذخیره دارند . بنابراین هنگام مصرف آنها و حتی غذاهای پخته شده روی آنها نمک نریزید .

آنچه در مملکت ما به اسم « نمک یُد دار و بلور نمک » عرضه می شود ، جز تفاله سمّی نیست و حداقل عوارض آن ، از کار افتادن تیروئید است .

نشانه بارز آن اختلال رشد و کوتاه قدی نسل جدید است .

نمک واقعی همان است که قدیم ترها ، روی گاری ، با اسب باری ، درب خانه ها می آوردند .

نخوردنی ها

سری دهم

غذاها و دواها

نان اضافه ، سبزی ها ، مکمل ها ، دمنوش ها ، داروها ، مخلّفات همراه غذا

آنچه پیش رو دارید ، فرمایشات و دستورات حضرت آقا سید باقر حکیم ، طبیب حاذق قرن است .

زندگی امروز را با زندگی قدیمی ها و سلامت نسل حاضر را با سلامت گذشتگان خود مقایسه کنید تا بهتر بتوانید قضاوت یا تصمیم گیری کنید .

نان ، نان اضافه

مصرف بی رویه آن ، موجب تنبلی روده ها و تولید انگل در بدن می شود . نان فقط برای صبحانه است ؛ حتی با غذای ترید هم نباید زیاد نان خورد .

ناهار

اگر می‌خواهید لاغر شوید ، ناهار نخورید . با شام نخوردن به جایی نمی رسید . قبلاً هم عرض کردیم طبق آیه قرآن به اهل بهشت صبحانه و شام می دهند . پس تا در دنیا هستید به سبک بهشت غذا بخورید . 

غذای داغ داغ

حداقل عوارض داغ داغ خوردن چای و غذا ، زخم اثنی عشر و تنبلی کبد است . با جان و جانان خود بازی نکنید .

مخلّفات چندگانه

هرگز در یک وعده غذایی دو یا چند مُصلِح را با هم نخورید .

خوردن ترشی و نوشابه با هم ، باعث ایجاد لک و پیس می‌شود .

خوردن ماست و ترشی با هم موجب ورم روده و افتادگی شکم می شود .

خوردن سالاد و نوشابه با هم باعث سنگ کلیه می‌شود .

خوردن همزمان سالاد با ماست یا ترشی موجب سکته مغزی می شود .

خوردن ماست و نوشابه باهم زمینه ساز سکته قلبی است ‌.

مصرف سبزی خوردن با هر یک از مخلّفاتی که گفتیم باعث تولید سنگ مثانه می شود .

سبزی های گلخانه ای و میوه های گلخانه ای نه تنها خاصیت ندارند ، بلکه موجب تنبلی روده و خشکی بافت ها می شوند .

ماست غذا نیست . دواست و فقط در صورت ابتلاء به بیماری های عفونی می توان از آن بهره برد . هرگز برای درمان یبوست ، ماست نخورید چون به تدریج موجب تنبلی روده و استهلاک پرهای آن می شود .

ماست ذخیره کلسیم بدن را از بین برده و موجب کوتاه تر شدن عمر می شود ‌.

تخم مرغ با خرما

این ترکیب بافت کبد را نابود و قوه بینایی را تضعیف می‌کند .‌

عدس پلو

بهتر است عدس پلو را با قدری پنیر یا شکر یا دوغ میل کنید . عدس پلو را با ماست نخورید تا از ایست قلبی در امان بمانید .

شیرینی بعد از غذا

نابود کننده دستگاه گوارش و عامل چاقی های غیر قابل درمان است .

سردی جات بعد از غذا

مصرف سردی بعد از غذا معده را سنگین و روده ها را خشک می‌کند .

یکی از عوامل چاقی مصرف سردی جات بعد از غذاست .

مکمّل های پروتئینی

مخصوصاً اگر صنعتی باشند ، باعث ایجاد سنگ کلیه ، افساد ماهیچه ها و در نتیجه مرگ زودرس فرد مصرف کننده می شوند .

دمنوش های گیاهی  

تحت نظر درمانگر و با رعایت شرایط خاصی از جمله میزان و نحوه ترکیب آن ها منعی ندارد .

آدم سالم حق گنجاندن دمنوش های گیاهی در خوراک روزانه خود را ندارد .

به این مثال توجه کنید .

گل گاوزبان

گل گاوزبان را باید با لیموعمانی ترکیب کرده و بگذارید حداقل نیم ساعت دم بکشد ، بعد میل کنید . وگرنه فیلترهای کلیه های تان از کار می افتند و بعدها دچار سنگ مثانه هم می شوید .

انواع دارو

انواع داروهای شیمیایی و گیاهی را خودسر مصرف نکنید .

داروهای روان درمانی و خواب آور ، به تدریج در فرد ، ایجاد توهّم می کنند .

آنتی بیوتیک ها باعث خشکی بافت های ماهیچه ای و در درازمدت تحلیل قوای دفاعی بدن می شوند .

کورتون ها موجب افسردگی و چاقی مفرط می‌شوند .

مسکّن‌ها موجب اختلال گوارش و بعضاً اختلال هورمون می شوند .

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *