مبلمان

درباره نون خوردن ( معارف کسب و کار ) 

معارف کسب و کار

درباره نون خوردن ( دو بخش )

معارف کسب و کار 

بخش اول

گزیده فرمایشات حضرت آقا سید باقر حکیم درباره کسب و کار

پیشتر عرض می کنم اولاً در این کلیپ قصد داریم صرفاً مطالبی که ارتباط مستقیم با کسب و کار دارند را تقدیم نموده و از پرداختن به موضوع « وسعت رزق » اجتناب می کنیم . ثانیاً به خاطر داشته باشید حضرت آقا سید باقر حکیم هم می دانستند وجود برخی مشاغل به دلایل مختلف ، در ایران امروز ، اجتناب ناپذیر است اما اگر به ما و برخی اطرافیان تذکراتی داده اند از این بابت بوده که رشد کنیم و زودتر و بی دردسرتر به خواسته های مان برسیم .

حضرت آقا سید باقر حکیم می فرمودند :

1) به هر قیمتی نون درنیاورید چون بعداً ( روز قیامت ) به ازای هر لقمه ای که می خورید یا به خانواده تان می خورانید باید جواب پس بدهید . 

2) از خوردن نون حرام و کسب درآمد نامشروع حذر کنید که دنیا و آخرت تان را نابود می کند .
3) نون رودروایسی نخورید . پولی که طرف ، مجبوری و از روی اکراه به شما می دهد خوردن ندارد . چون تاوان آن را با مریضی های لاعلاج خواهید داد .
4) نون آخ و واخ از دست مردم نگیرید . اگر در کارهایی مثل عطاری و داروخانه و بیمارستان و نظایر این ها هستید دل خوش نکنید که از مریضی و ناراحتی آدم ها پول درمی آورید . نیت تان علاج درد مردم باشد تا نانی که به خانه می برید برای تان خیر کند . اگر به فکر کسب درآمد از درد و مرض مردم باشید راه به جایی نمی برید و در آخر هم بدهکار از دنیا می روید .  

5) نون دود و دَم خیر نمی کند . به این معنا که نون حاصل از فروش سیگار و قلیون و نظایر این ها برکت ندارد . از این جور شغل ها اجتناب کنید .
6) نون مسافرکشی هم برکت ندارد . خودتان را با این شغل معطل نکنید . شاید به وقت اضطرار بشود از این راه کسب درآمد کرد اما نمی شود به عنوان شغل همیشگی روی خیر آن حساب کرد .

7) بعضی شغل ها هستند که فرشته های خدا از آن ها خوش شان نمی آید مثل عکاسی ، اما حرف این جاست که امروزه روز در هیچ جای دنیا بدون عکس به شما شناسنامه و ویزا نمی دهند پس حسب اضطرار می توان از آن صرف نظر کرد . 

8) نون خیانت به مردم و نون آدم فروشی و نونِ آجر کردن نون دیگران که تکلیفش روشن است . اصلاً جای بحث ندارد .

 

بخش دوم

9) تا می توانید پول جشن و شادی از دست مردم بگیرید . کار در شغل هایی مثل شیرینی فروشی ، گل فروشی ، لباس مجلس شادی ، کادویی فروشی و نظایر این ها بسیار عالی است .

10) اگر سراغ شغل هایی بروید که کار مردم را راه می اندازد مثل ابزارفروشی ، مشاغلی که همه به آن احتیاج دارند مثل پیچ و مهره فروشی ، کار عاقلانه و پرمنفعتی کرده اید .

11) سعی و عادت کنید که به جای رفتن به بازار ، از کاسب محله خودتان خرید کنید تا او هم از کنار شما خیر ببرد . این باعث می شود خدا هم تلافی کند و برای شما مشتری بفرستد تا روزی تان فراهم شود .

12) من به جوان ترها توصیه می کنم سعی کنید در بازار مشغول به کار شوید که پاخور مشتری هایش زیاد است .

13) اگر می خواهید مغازه ای برای کسب و کار خریداری یا اجاره کنید ترجیحاً رو به قبله باشد تا بیشتر برای تان خیر کند .

14) اگر می خواهید قدم مشتری برای تان خیر کند و پرروزی باشید و البته برای رونق کسب و کارتان خوب است یک عدد نعل پای چپ اسب بارکش تهیه و آن را داخل مغازه یا دخل خود نگهداری کنید .

15) روزی یکی دو بار در محل کسب و کارتان اسپند دود کنید چون این روزها بخیل و حسود زیاد شده و ممکن است باعث لنگی چرخ رزق و روزی تان شوند . اکیداً هشدار می دهم اگر دو سه روز گذشت و درآمد نداشتید به همین حسادت ها و جادوگری ها شک و از آنچه قبلاً یادتان داده ام استفاده کنید . ( قبلاً فرمایشات حضرت آقا در این خصوص ، در قالب یک کلیپ با عنوان « چشم زخم - دستور تخم مرغ و اسپند » بارگذاری و تقدیم حضورتان شده است )

16) تنگ غروب تا سرشب ، جلوی درب مغازه و محل درآمد کسی تخمه نشکنید ( به تخمه شکستن نایستید ) این شگون ندارد و دخل او را بی برکت می کند . همین طور اجازه ندهید کسی جلوی درب محل کسب و کار شما این کار را بکند .

17) فحش و دشنام روزی را نابود می کند . مخصوصاً در محیط شغلی تان مراعات کنید نه فحش بدهید نه شوخی های رکیک بکنید که این دو آبروی تان را پیش خدا می برد و فرشته ها از آوردن نان سر سفره تان حذر می کنند . همچنین نگذارید کسی در محیط کسب و کار شما از این خطاها بکند .

18) اگر دیدید چرخ کسب و کارتان نمی گیرد مثل قدیمی ها رفتار کنید . اول صبح می رفتند از پیر یا مرشدی که صاحب نفس بود یا به قول امروزی ها دستش خوب بود زیرپیراهنی یا یکی دیگر از وسایل شخصی اش را امانت گرفته و می آوردند داخل کشوی دخل شان می گذاشتند وقتی اولین دشت را از دست مشتری می گرفتند خیال شان راحت می شد که آن روز کسب شان خیر خواهد کرد بلافاصله لباس یا امانتی مرشد را به او برمی گرداندند .

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *